Koreai rizstekercs

Meglátogattuk Kriszti egy koreai osztalytársát. Kicsit fura a kiscsaj, mindig galád történeteket talál ki másokról, meg sírva panaszkodik a tanároknak, hogy XY csúnya dolgokat mondott róla (persze nem igaz), meg szövetkezik A-val B ellen aztán C-vel A és B ellen. Amikor náluk voltunk, összesen 3 osztálytársat hívtak meg, a kiscsaj eltűnt a bátyja szobájában valami kütyüvel játszani. Le se szarta a barátait, majd 3 órával később, amikor indultunk, megjelent üvöltve sírva, hogy Kriszti és egy másik lány a bugyijai között turkált. Nem perverzek egy kicsit a koreaiak?

Mondtam neki, hogy valószínűleg játékokat kerestek, és mert ő egyszer sem dugta elő az orrát, a vendégek nem tudták hogy hol vannak a játékok. Erre megsértődött.

Az anyukája viszont egy tündér és nagyon próbálkozik barátot találni a lányának. Ezúttal koreai rizstekercset tanultunk készíteni. Amikor kérdeztem, hogy mi a különbség a koreai és a japán rizstekercs között, elámult és azt mondta: ó, hát a japán az teljesen más.

Egyszer ettem japán rizstekercset, algába tekert rizs volt, a közepén uborka, rántotta és valami izé. Amit most csináltunk, az algába tekert rizs volt, a közepén uborka, rántotta és valami izé. De nem akartam firtatni. Mi is magyarnak mondjuk a császármorzsát......... :)

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én