Természettudományi Múzeum

A kínaiak múzeumban nagyon jók. A természettudományi múzeum is nagy élmény. Kriszti azóta is kéri, hogy menjünk vissza a dinoszauruszokhoz. (valójában a neve természettörténeti múzeum, de az egy kicsit hülyén hangzik, nem?)

76 fok és vizipisztolybuli

Már több hete 35 fok fölött van a hőmérséklet, de az utóbbi három hétben már nem csak a nappali, hanem az éjszakai is. A napali 40, a hőérzet 50, a bölcsi udvarán 76 fokot mértek. Jó, hogy a napos udvaron és talajközelben – de hát ugye a kisméretű homo sapiensek leginkább talajközelben tartózkodnak. A legjobb, amit ilyenkor tenni lehet, az az úszás és a vizipisztolyozás. Előbbiből heti kettő, utóbbiből heti egy a program. Úgy néz ki Krisztikém a háton hordható víztartállyal és a pisztollyal, mint egy miniatűr terminátor.... :)

A kis terminátorok csata előtt eligazításon:

Terminátor akcióban:

és az úszás:

Játszótéren

Legyen ismét köze a bejegyzésnek a címhez. Képek Krisztiről - ezúttal játszótéren.

A Feketehattyús:

A Paulaner-kert:

Minnie egérrel szoktunk Paulaner-kertbe járni, de ezúttal a meimei névre hallgató babával kellett mennünk. Meimei a képen látható vörös hajú kisfiú fején landolt.

Kici rozaszín szarcimbókok - köztéri kisplasztika 3.

A legváratlanabb helyeken és időpontokban ilyen rendkívül röhejes köztéri kisplasztikák bukkannak föl, amiket imádnak. Ezekkel a rózsaszín szarcsimbókokkal egy héten keresztül fényképezkedtek lelkesen.

Régi házak

Megint néhány régi ház, lebontásra váró utca, kaotikus elektromos vezeték, akasztott liba. :)

higgyétek el, hogy a döglött kacsák lefelé lógnak.... :) csak ezt az egyet nem engedte a gép megfordítani

Budapest, Budapest te csodás...

Kelet-Európa 5 országának fürdői 12 nap alatt - 16 000 jüan (kb. 2000 euró).