Kemping egy ökofarmon 6. Tehén fejés

Minden nap volt egy rakás program. Az egyik legviccesebb a tehén fejés volt. Krisztikém két ujjacskával össze csippentve a tőgyet próbált fejni. Kevés sikerrel. De azt mondta, hogy nem akarta hogy fájjon a tehénkének.... Egy szavam sem lehet. Én meg sem mertem próbálni.

Kemping egy ökofarmon 5. Éjszakai séták

Kriszti imádta az éjszakai sétákat. Láttunk egy rakás békát, pókot és - bevallom nekem is nagy élmény volt - temérdek Szent János bogarat. A békulákat a szervezők (Mother ground) wechat oldaláról szedtem le, az éjszakai képeim nem sikerültek a mobilommal...... 

Kemping egy ökofarmon 4. Méhek a kapcsolódobozban

Az elektromérnök természetesen kizárólag az elektromos felszerelésekkel foglalkozik. Ebbe a kapcsolódobozba a tehenek mellett például méhek fészkeltek.

Kemping egy ökofarmon 3. Még több állat

Fehér darvak és libák mulatják az időt a mezőn 

 

Kemping egy ökofarmon 2. Állatok

Ilyen állatokat láttunk. Nagyvárosi patkány Krisztinek igazi paradicsom. Érdemes az arcát figyelni, ahogy bámul például a kecskére....

Kemping egy ökofarmon 1.

Most, hogy nem utazhatunk, haza Európába semmi esetre sem, be vagyunk zárva Sanghajba, arra gondoltam elviszem Krisztit egy hétre kempingezni. Egy sanghaji iskola hirdetését láttam még véletlenül, be is fizettem izibe. 

Két óra kocsival Sanghajból nyugat felé, Zhejiang tartományban van a farm.