Biztonságos eper

Kínában nagy probléma az élelmiszer-biztonság. Sosem lehet tudni, hogy a répácska nem kadmiummal szennyezett területen nőtt-e, hogy a csomagolt darált husit nem kutyapisiben tocsogva csomagoltácsomagolták-e és a cseresznye nem azért csillog-e olyan szépen,  mert ráköpködtek mielőtt koszos ronggyal megtörölgették. Ez utobbi kettőt láttam már. ... sokan azért gondolkoznak a külföldre költözésen, mert ott nem kell annyit aggódni az élelmiszerek miatt.

Bioboltok próbálnak bioföldön termett bioárut reklámozni úton - útfélen.

Az alábbi kép az egyik legcukibb próbálkozás, amit az utóbbi időben láttam. Ha tudjuk, hogy ki termesztette a zöldségeket- gyümölcsöket, jobban bízunk benne. Az epret "szeretettel termesztette Xiao Mao parasztgazda". :)

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én