Betéglázzuk!

Váratlanul tűnnek el teljes utcahossznyi boltok. Egyik nap még nyitva vannak, vevőkkel tele, két nappal később nem csak hogy be vannak zárva a boltok, hanem félig már le is bontották őket. A bölcsi melletti utca teljes hosszában elkezdték befalazni a boltokat  és éttermeket a minap. Az olasz étteremnél látszik, hogy még az étlap is ott van a bejáratnál. Remélem azért a pincérek már nincsenek ott :) A gond az, hogy ezen a soron van a kedvenc cukrászdánk. Bementem és megkérdeztem, hogy ott lesznek-e még a hétvégén. A tulaj vigyorogva mondta, hogy nem tudja. (Ez pénteken volt...) Az egész utcában be akarják zárni az üzleteket és éttermeket, de ők még alkudoznak a feltételekről. Ezért aznap délután, biztos ami biztos, elvittem Krisztit fagyizni.

Ez az olasz étterem, amit már elkezdtek kirámolni. A berendezést kicibálják és leteszik az utcára.

Akik már elköltöztek, azok felirattal tudatják a vásárlókkal az új címet.

Na, ott a szépen letakart asztalon az étlap. Balra a falon a felirat azt jelenti, hogy a hely bezárt. (Szó szerint: abbahagyta az üzleti tevékenységet.)

Kicsit E.A.Poe-s hangulata van ennek a képnek. Tényleg remélem, hogy már senki nincs bent. :)

Néhány órával később kipakolva-befalazva.

Az egyik kiszemelt steakhouse is befalaztatni készül éppen. Most terveztük, hogy kipróbáljuk. Remélem a falon meghagyják az új címüket. :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én